DİKKAT! SÜRELİDİR! ERASMUS+  OKUL EĞİTİMİ PROGRAMI 2023 YILI AKREDİTASYON KONSORSİYUMU HAREKETLİLİĞİ ÖĞRENCİ SEÇİMİ DUYURUSUDUR

DİKKAT! SÜRELİDİR! ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ PROGRAMI 2023 YILI AKREDİTASYON KONSORSİYUMU HAREKETLİLİĞİ ÖĞRENCİ SEÇİMİ DUYURUSUDUR

Erasmus+ Okul Eğitimi Programı 2023 yılı akreditasyonu çağrı döneminde hibe almaya hak kazanan   öğrenci hareketliliği için öğrenci seçimi yapılacaktır.

Projemiz, İngilizce öğretiminin etkililik düzeyini artırmak ve öğrencilerin Bilişim Teknoloji alanında geliştirmek için beceriler kazandırmayı hedeflemektedir.Değerlendirme okulumuz İngilizce öğretmeni Demet DENİZ KONUKSEVER başkanlığındaki Yabancı Dil Zümresi tarafından yapılacaktır.

Öğrencilerimizin yapılacak sınava katılabilmeleri için “ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ KATILIMCI ÖN KAYIT FORMU” nun 15/01/2024 Pazartesi tarihine kadar doldurulup Müdür Yardımcısı Bülent ÖZAYKUT’a teslim edilmesi gerekmektedir.

Yazılı sınava girecek öğrencilerin değerlendirmesinde, eTwinning projelerinden ulusal ve Avrupa kalite etiketi alması(Her bir kalite etiketi 1 puandır), disiplin sucu olmaması, tüm derslerinde başarı, temsil yeteneği gibi  kriterleri göz önünde bulundurulacaktır.

Başvurular alındıktan sonra yazılı sınava girecek öğrenci listesi yayınlanacaktır.

- Yazılı sınav : 16 Ocak 2024 – Salı günü Saat: 13.45’da Z Kütüphane de yapılacaktır. Yazılı sınav sonuçlarına göre barajı geçen öğrenciler sözlü sınava katılmaya hak kazanacaklardır.

- 6, 7, ve 8. Sınıflardan kriterlere uygun olan öğrencilerimiz katılabilirler.

Hareketliliğe katılacak öğrenci seçiminde, yabancı dil (İngilizce) sınavlarından (Yazılı ve sözlü) alacakları puanlar ve genel ortalamaları öğrencinin puanını oluşturacaktır.

Yabancı dil sınavı(Yazılı)%30

Alınacak puan x 30/100 = 1

Yabancı dil sınavı(Sözlü)%30

Alınacak puan x 30/100 = 2